bowen technika

A folyadékbevitel szerepe

A Bowen-fogás mint kötőszöveti információ jobban terjed a testben, ha az jól hidratált, azaz megfelelő mennyiségű folyadékkal van ellátva. Javaslom mindenkinek, hogy folyamatosan, rendszeres időközönként igyon. Mindnyájan már unalomig sokszor hallattuk a folyadék bevitelének fontosságát.

Kicsit szeretném ezt az információt finomítani. Nem a sok folyadékon van a hangsúly, hanem a rendszerességen! Az egyszerre bevitt nagy mennyiségű folyadék határozattan megterheli a keringést és a kiválasztó szerveket, a vesét és a húgyúti szerveket.

bowen masszázs

Sűrűn igyunk keveset. Ha félóránként iszunk pár kortyot vagy óránként egy pohár vizet az nem terheli meg a keringésünket és a kiválasztó szerveket, hanem egy rendesen, folyamatosan hidratált testet eredményez.
Ha elegendő folyadék van testünkben rövidesen tapasztalhatjuk hogy harmonikusabbak, kiegyensúlyozottabbak és nyugodtabbak vagyunk. Könnyebben forog az agyunk, kevésbé leszünk fáradékonyak, izmaink rugalmasabbak, testünk hajlékonyabb, bőrünk feszesebb lesz.


Fontos, hogy ne csak Bowen-kezelés előtt és után töltse fel megfelelő mennyiségű folyadékkal testét.

Köszönöm.